Bezorgen

Als je een bestelling op onze website plaats dan kun je zelf aangeven hoe je de bestelling afgeleverd wilt hebben. De bestelling kan bijvoorbeeld thuis bezorgd worden, maar ook op een ander adres zoals bijvoorbeeld bij jouw werkgever of familie. Al onze pakketten worden aangetekend verzonden met een verzekeringswaarde tot € 500,-.

Levertijd:

Artikelen die van maandag tot en met vrijdag worden besteld en zijn betaald (betaling dient op rekening van Eleganza for Kids te staan) hebben een gemiddelde levertijd van 48 uur. Bij bestellingen geplaatst en betaald in het weekend kan het een dag langer duren, voordat deze worden afgeleverd.

Aflevering:

Voor de aflevering van onze pakketen maken wij gebruik van de service van PostNL. Zodra wij een pakket via PostNL hebben verzonden ontvang je van ons een email. In deze email vind je een Track & Trace code van PostNL. Met behulp van deze Track & Trace code kan je zelf eenvoudig nagaan waar jouw bestelling zich bevindt en wanneer je deze ontvangt. Het kan natuurlijk gebeuren dat op het moment dat PostNL het pakket bij jou wilt aanbieden, dat je niet thuis bent. PostNL zal jouw pakket de volgende werkdag of anders zaterdag nogmaals aanbieden.

Als jouw pakket voor de tweede maal niet kan worden afgeleverd, dan zal PostNL aangeven (briefje in de brievenbus) waar je het pakket kunt afhalen. Dit kan zijn bij de buren of bij het dichtstbijzijnde postkantoor. Voor het ontvangst van jouw pakket hoef je nu niet meer thuis te blijven om het snel te ontvangen.